Over ons

Wat in 1989 als een droom begon in de huiskamer van Jan Thijse in Houten is uitgegroeid tot een mooi allround logistiek bedrijf centraal gelegen onder de rook van Utrecht. Thijse Koeriersdienst BV heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen de logistieke dienstverlening en warehouse management.

6850654926_4cb0da736f_zIn het midden van het midden van Nederland, op een logistiek gezien gunstige plek hebben wij, met enige trots, in 2004 een prachtig nieuw pand gebouwd met een opslag ruimte van ruim 3000m² en een ruime parkeergelegenheid voor ons wagenpark op het dak gelegen van ons pand.

Behalve de nodige kantoorruimte beschikt ons pand ook over een complete fotostudio – bemand met een vakfotograaf is deze fotostudio specifiek ingericht voor het fotograferen van ondermeer producten. Zoals u ziet nemen wij all-round fulfillment heel erg letterlijk en met de groei van webshops vinden onze klanten dit een goede oplossing. Alles onder een dak!

Met onze herkenbare rood/witte en wit/rode bedrijfswagens rijden wij door heel Nederland en Europa met alleen de best getrainde en specifiek geselecteerde chauffeurs en chauffeuses.

Screen Shot 2014-12-08 at 11.26.46