+31 (030) 63 77703
info@thijse.nl

Over Thijse

Wat in 1989 als een droom begon in de huiskamer van Jan en Truus Thijse is uitgegroeid tot een mooi allround logistiek bedrijf centraal gelegen in Houten onder de rook van Utrecht. Thijse Koeriersdienst BV heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring binnen de logistieke dienstverlening en warehouse management. In het midden van het midden van Nederland, op een logistiek gezien gunstige plek hebben wij in 2004 een prachtig nieuw pand gebouwd met een opslag ruimte van ruim 3000m² en een ruime parkeergelegenheid voor ons wagenpark gelegen op het dak van ons pand.
We zijn er trots op dat wij veel van de bedrijven waarvoor wij werken al sinds de start van Thijse koeriersdienst BV tot ons vaste klantenbestand mogen rekenen.

Uiteraard is het bedrijf in de loop der jaren ook meegegaan in de diverse ontwikkelingen op het gebied van ICT en voldoet ons wagenpark aan de laatste milieueisen.
Al sinds enige jaren wordt het bedrijf gerund door de zoons en dochter die allemaal op verschillende gebieden binnen het bedrijf werkzaam zijn. Kwaliteit, innovatie en vakmanschap staan hierbij voorop.

Thijse koeriersdienst biedt voor elke logistieke uitdaging een oplossing en denkt mee met de klant en diens wensen op het gebied van transport en alles wat daarbij komt kijken.
Onze medewerkers worden met zorg geselecteerd en zijn in het bezit van een VOG en de benodigde diploma’s en certificaten. Ook worden zij regelmatig bijgeschoold.

Bent u benieuwd wat wij als Thijse koeriersdienst voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!

Contact opnemen